jueves, 14 de abril de 2011

Resúm del llibre de Cagadets de Por.

Este llibre tracta de una familia de 6 membres el pare anomenat Jaume, el gos anomenat Jordi ,la mare que no hi nomena el nom,la germana de la mare que s'anomena Roser,el xiquet que es diu Manel,i el iaio que es diu Frederic.
La majoria tracta de els embolics en els que es claven Manel,Frederic i Jordi.Volen anar-se'n de viatge a algun lloc, el pare insistix en anar a Guadalajara. Tots en contra d'ell acaben decidint anar a Mallorca.
A l'avió el iaio els fà una broma als pasagers dient que l'avio estava a punt d'estrellar-se.
Desperés arriben al aeroport i s'adonen que no ha arribat el equipatge aleshores sen van a l'hotel de 3 estreles .El iaio,Manel i Jordi es banyen en la pisina en conill i uns veins  els veuen .Després per la nit s'en van a sopar i després la tia Roser, Manel, Frederic i Jordi van a una discoteca i els prenen per bruixots. A l'endema s'adonen que es un somni .Van a la platja i es barallen amb un anomenat cavaller negre.Després coneixen a una socorrista anomenada Sandra i fan de metges. L'ultima cosa que fan es anar-se'n amb Miquel i el seu vaixell a una cova on troben cocaïna i els atraquen, els nuguen i finalment els pares i la policia els salven. Aquesta familia va pasar unes vacances fenomenals.
                                                                                     
                                          






Pasqual Alapont(autor)
 

  • 13 comentarios:

    1. Wow!!!!!

      Muy bien explicado, no te andas por las ramas y cuentas lo más importante, eso es un buen resumen!!!!! Mis más sinceras felicitaciones!!!

      Molt ben explicat, no et camines per les branques i comptes el més important, això és un bon resum!! Les meves més sinceres felicitacions!

      ResponderEliminar
    2. es molt curtet hi ha gent que busca resumns amb tots els fets i aquest solamente te els fets principals pero esta be la próxima vegada intenta escibir mes que no et fa mal

      ResponderEliminar
    3. es perfecto gracias por la esxplicacion

      ResponderEliminar
    4. Respuestas
      1. Esta muy bien expresada me ha encantado 👌👍😆

        Eliminar
    5. Me encantó para hacer mi examen ahoea sobre el libro en el instituto perras

      ResponderEliminar
    6. 2020 espero que me baya bien el examen muy buena la explicasion gracias

      ResponderEliminar
    7. wuuauu me ha parecido espectacular el resumen pero estaria mejor que especificaras algunas cosas, por lo demas esta esyupendo, espero aprovar!!!

      ResponderEliminar